Jouw marketing van morgen start vandaag!

Hoe de marketingwereld er binnen twintig jaar zal uitzien kunnen we (nog) niet voorspellen, maar wel wat jij morgen in de praktijk moet brengen om met minstens één been in de toekomst te staan. De veranderingen in de direct en digitale marketingwereld volgt het DM Institute al immers meer dan 30 jaar op de voet op.


Onze marketingexperten delen hun praktische kennis graag met jou op drie manieren:

  • In de eerste plaats door het Marketing Update Magazine, dat inspirerende artikels bevat die gaan van nieuwe trends tot onwrikbare dm-wetten, van succesvolle cases tot praktische checklists.
  • Ten tweede kan je je inschrijven voor één van de vele workshops en seminaries.
  • Ten derde beseffen we dat organisaties soms met specifieke uitdagingen zitten en een opleiding op maat wensen. Onze kwaliteitsvolle in-company trainingen bieden hierop een antwoord.
De 4 voordelen van het vernieuwde DM Institute Update Servicepakket
Abonneer je voor 395 Euro (excl. 21 % btw) per jaar en geniet van 4 ijzersterke voordelen.

  1. Je ontvangt 3 keer per jaar het adviesmagazine Marketing Update plus 2 pas verschenen marketing-inspiratieboeken met de post.
  2. Je kan per jaar gratis aan 2 DM Institute seminaries naar keuze deelnemen. Als je verhinderd bent, kan een collega je vervangen op je gekozen seminarie.
  3. Je krijgt 10 % reductie op alle DM Institute seminaries.
  4. Je kan rekenen op een gespecialiseerd klankbord voor je marketing-actie: Bezorg ons je marketingplan en je krijgt de neutrale mening van de experten van het DM Institute. Deze feedback zal je ongetwijfeld nieuwe frisse invalshoeken opleveren.