Opleiding: Videomarketing: Met jouw smartphone de Spielberg worden van jouw organisatie

Wat

Moet je het talent hebben van Steven Spielberg en portemonnee van Bill Gates om zelf een professionele videoproductie te maken voor je bedrijf? Het antwoord op beide vragen is nee. Door de koudwatervrees wordt (te) veel videowerk uitbesteed met een grote impact op het budget als gevolg. Tegenwoordig heeft iedereen echter een opnamestudio op zak. Het grote probleem bij velen is dat ze niet weten hoe ze huis-tuin-en keukenfilmpjes met hun smartphone tot een hoger niveau kunnen tillen. En dat is juist wat Matthieu van den Bogaert op een namiddag wil delen met jullie.

Wat komt onder andere aan bod:
  • Storytelling: Hoe vertel je een sterk verhaal met foto’s en video?
  • Wat zijn de wetten van het filmen met je smartphone?
  • Welke formats bestaan er en passen het best bij mijn marketingplan?
  • Welke gratis online tools gebruik je voor het filmen en monteren van je foto’s en videofilms?
  • Welke low-budget accessoires zijn de moeite waard om aan te kopen en te gebruiken?
  • Hoe zet ik video’s het best in na de videoproductie en hoe meet ik het resultaat achteraf?

Wanneer

De opleiding gaat door op 14/12/2018. We starten om 14:00 uur stipt, maar ontvangen je graag reeds vanaf 13:30 u met koffie of thee. Om 17:30 u ronden we af en krijg je een bagage vol nieuwe tips en kennis mee.

Prijs

  • Je betaalt 390 euro (excl. 21 % btw) als deelnemer aan deze workshop.
  • Als je abonnee van het DM Institute Servicepakket bent, kan je als abonneevoordeel deze workshop gratis volgen (In je abonnement krijg je gratis deelname aan 2 workshops per jaar: je kiest zelf welke 2 workshops je gratis wil volgen)
  • Als je abonnee van het DM Institute Servicepakket bent, krijg je 10 % korting op de inschrijvingsprijs: je betaalt maar 350 euro (excl. 21 % btw)
  • Als lid van BDMA of BAM krijg je 10 % korting: je betaalt 350 euro (excl. 21 % btw)

Locatie

BAM, Roularta Conference Center​
Z.1. Researchpark 120
1731 ZellikDoelgroep

We verwelkomen iedereen die bezig is met marketing-communicatie:
marketing-, communicatieprofessionals, KMO-zaakvoerders, verkopers, creatievelingen … Een speciale voorkennis is niet vereist. Het enige wat je nodig hebt is een extra stevige rugzak om alle kennis mee naar huis te nemen.

Docent

Matthieu van den Bogaert

Matthieu van den Bogaert werkt als online marketeer voor Vlerick Business School, maar ’s avonds trekt hij zijn wollen schrijfpak aan en is hij freelance copywriter. Hij is daarnaast al enkele jaren verbonden aan het DM Institute als redacteur en docent. Hij gelooft immers in de aanpak van dit opleidingsinstituut dat al geruim 30 jaar bestaat. Als online marketeer heeft hij een liefde voor drie zaken: videomarketing, social media en alles wat te maken heeft met online tools. Hij wil deze drie liefdes met jullie delen in drie verschillende interactieve en leerrijke sessies.