Opleiding: Hoe werk je een Instagram-campagne uit?

Wat

Instagram, de populaire foto-en video app van Facebook, wint nog steeds aan populariteit. Als bedrijf of merk is het onverstandig om Instagram in de negeerschuif van de marketingkast te stoppen. Het is immers goed mogelijk dat een groot deel van je doelgroep zich op deze foto-en videoapplicatie bevindt. Hoe maak je echter werk van een optimale merkbeleving? Hoe zorg je voor veel interactie? Docent Simon Ramboer heeft zich gespecialiseerd in Instagram-marketing en hij deelt graag zijn ultieme tips & tricks.

Wat komt zeker aan bod?
 • Hoe werkt Instagram en op welke manier zet je het zakelijk in?
 • Waarop moet je letten als je foto’s en video’s maakt voor je account om het perfecte Instagram-account te creëren?
 • Hoe edit je foto’s en video’s? Welke hashtag? Welke filters? Welke caption?
 • Hoe bouw je een community op rond je merk of bedrijf?
 • Hoe zet je een haalbare campagne op zodat je meer volgers en interactie krijgt?
 • Welke apps en tools gebruik je best?
 • Hoe adverteer je renderend op Instagram?
 • Wat zijn de 5 meest gemaakte fouten op Instagram?
Indien je dit wenst, wordt ook je eigen Instagram-account bekeken en beoordeeld. Zo krijg je meteen feedback en tips om nog meer volgers en rendement te halen.

Wanneer

De opleiding gaat door op 17/11/2017. We starten om 9u30 stipt, maar ontvangen je graag reeds vanaf 9u met koffie of thee. Om 13u ronden we af en krijg je een bagage vol nieuwe tips en kennis mee.

Prijs

 • Je betaalt 390 euro (excl. 21 % btw) als deelnemer aan deze workshop.
 • Als je abonnee van het DM Institute Servicepakket bent, kan je als abonneevoordeel deze workshop gratis volgen (In je abonnement krijg je gratis deelname aan 2 workshops per jaar: je kiest zelf welke 2 workshops je gratis wil volgen)
 • Als je abonnee van het DM Institute Servicepakket bent, krijg je 10 % korting op de inschrijvingsprijs: je betaalt maar 350 euro (excl. 21 % btw)
 • Als lid van BDMA of BAM krijg je 10 % korting: je betaalt 350 euro (excl. 21 % btw)

Locatie

BAM, Roularta Conference Center​
Z.1. Researchpark 120
1731 ZellikDoelgroep

We verwelkomen iedereen die bezig is met marketing-communicatie. marketing-, communicatieprofessionals, KMO-zaakvoerders, verkopers, creatievelingen … Een speciale voorkennis is niet vereist. Het enige wat je nodig hebt is een extra stevige rugzak om alle kennis mee naar huis te nemen.

Docent

Simon Ramboer

Simon Rambour is een gedreven social media expert en een gepassioneerde digital marketing consultant. Search engine marketing , performance marketing en social media hebben dan ook weinig geheimen meer voor hem. De laatste jaren heeft Simon zich nadrukkelijk toegelegd op Instagram-marketing. Hij volgt de nieuwste ontwikkelingen van deze populaire video-en fotoapplicatie van Facebook met argus ogen op. Bovendien is hij met duizenden volgers zelf ook zeer actief op Instagram. Hij deelt dan ook graag zijn ultieme tips & tricks, inspireert je met succesvolle inzichten en wijst je op de vele mogelijkheden.