Opleiding: Ontdek 100 gratis marketingtools die je als marketeer zeker moet kennen

Wat

Het moet vermoedelijk heerlijk zijn als marketeer om te baden in een budget waarbij de geldkraan onbeperkt blijft stromen. We weten echter allemaal dat marketing-en communicatieafdelingen met steeds minder middelen, meer zaken moeten regelen. Emailtools, CRM Tools, CMS Tools, etc. doen het budget sneller opdrogen dan een sneeuwbal op een gloeiende plaat. Kan het goedkoper en beter? Vaak wel! En dat is juist wat deze sessie in minder dan vier uur wil doen. Meer da 100 online tools worden door docent Matthieu van den Bogaert op jullie afgevuurd uit verscheidene domeinen: content marketing, social media, online marketing, videomarketing, etc. Ze hebben allemaal één ding gemeen: ze zijn gratis en één voor één getest en goedgekeurd.

In deze sterk interactieve workshop krijg je vele kant-en- klare tips en tools aangereikt die je onmiddellijk kan toepassen. Je volgt deze workshop in een kleine groep zodat je geniet van een persoonlijke begeleiding en antwoord krijgt op de vragen die op het puntje van je tong staan te zwaaien naar de docent.

Wanneer

De opleiding gaat door op 23/11/2018. We starten om 9u30 stipt, maar ontvangen je graag reeds vanaf 9u met koffie of thee. Om 13u ronden we af en krijgt je een bagage vol nieuwe tips en kennis mee.

Prijs

  • Je betaalt 390 euro (excl. 21 % btw) als deelnemer aan deze workshop.
  • Als je abonnee van het DM Institute Servicepakket bent, kan je als abonneevoordeel deze workshop gratis volgen (In je abonnement krijg je gratis deelname aan 2 workshops per jaar: je kiest zelf welke 2 workshops je gratis wil volgen)
  • Als je abonnee van het DM Institute Servicepakket bent, krijg je 10 % korting op de inschrijvingsprijs: je betaalt maar 350 euro (excl. 21 % btw)
  • Als lid van BDMA of STIMA of BAM krijg je 10 % korting: je betaalt 350 euro (excl. 21 % btw)

Locatie

BAM, Roularta Conference Center​
Z.1. Researchpark 120
1731 ZellikDoelgroep

We verwelkomen iedereen die bezig is met marketing-communicatie:
marketing-, communicatieprofessionals, KMO-zaakvoerders, verkopers, creatievelingen … Een speciale voorkennis is niet vereist. Het enige wat je nodig hebt is een extra stevige rugzak om alle kennis mee naar huis te nemen.

Docent

Matthieu van den Bogaert

Matthieu van den Bogaert werkt als online marketeer voor Vlerick Business School, maar ’s avonds trekt hij zijn wollen schrijfpak aan en is hij freelance copywriter. Hij is daarnaast al enkele jaren verbonden aan het DM Institute als redacteur en docent. Hij gelooft immers in de aanpak van dit opleidingsinstituut dat al geruim 30 jaar bestaat. Als online marketeer heeft hij een liefde voor drie zaken: videomarketing, social media en alles wat te maken heeft met online tools. Hij wil deze drie liefdes met jullie delen in drie verschillende interactieve en leerrijke sessies.