Ons kwaliteitslabel

Zet onze kennis om in jouw actie!

Het DM Institute zag in 1987 voor het eerst het levenslicht. Ondertussen is het DM Institute uitgegroeid tot een begrip in de digitale en direct marketingwereld. Elke opleiding wordt nog steeds zorgvuldig tegen het licht gehouden en getoetst aan onze vijf ACTIE-criteria:
 
1. Actueel: Al 30 jaar selecteren we zorgvuldig docenten die dagelijks met hun beide voeten in het marketingveld staan. Ze houden de vinger aan de pols in hun vakdomein en sorteren de onbelangrijke marketinghypes van de te volgen trends.

2. Compact: Onze workshops worden in kleine groepen gegeven zodat de docent zijn kennis kan enten op jouw persoonlijke werksituatie.

3. Toepasbaar: Onze docenten hebben als doel om hun bruikbare kennis te delen die effectief helpt om jouw plannen stevige wortels te doen krijgen.

4. Interactief: Door de verschillende achtergronden van onze deelnemers, de aangename locatie en dynamiek van onze docenten ontstaat er een boeiende kruisbestuiving.

5. Enthousiast: Het enthousiasme van onze docent-experten zorgt er voor dat nieuwe ideeën kiemen en je na de opleiding nieuwe paden wil bewandelen.
 
Uit onze evaluaties blijkt dat 93,7 % van de deelnemers onze opleiding aanraadt aan hun collega’s. We hopen je dan ook (opnieuw) te verwelkomen op één van onze volgende marketingopleidingen.